Omschrijving Columbia

Hotel Columbia is een bijzonder populair en verzorgd tweesterrenhotel. Enorm geliefd bij kunstenaars en artiesten. Zo hebben Iggy Pop, Oasis en Blur hier ook al geslapen! Bovendien werd de film Hereafter met Matt Damon hier gedraaid. Het hotel is ondergebracht in vijf prachtige victoriaanse herenhuizen en biedt een uitermate goede prijs-kwaliteitverhouding. De kamers zijn eenvoudig, maar klassiek en het hotel heeft een typisch Engelse, sfeervolle uitstraling. Het openbaar vervoer vind je letterlijk op een steenworp afstand. Na een dag Londen, kun je in het Hyde Park (tegenover het hotel) bijkomen en genieten van de rust. Of neem, onder het genot van een pint de dag door in de bar. Maar niet voordat je een bezoek hebt gebracht aan Kensington Palace. Dit paleis was de geboorteplaats van Koningin Victoria en ondertussen de woonplaats van zowel William & Kate als van Harry & Meghan!

Voor de kinderen
babybedje

Verzorging
logies en ontbijt en continentaal ontbijt

Goed om te weten
Deze reis/accommodatie is algemeen geschikt voor personen met beperkte mobiliteit. Of deze reis/accommodatie ook voldoet aan jouw specifieke behoeften, hangt af van je persoonlijke situatie. Neem hiervoor contact met ons op, zodat wij kunnen nagaan in hoeverre deze reis/accommodatie voldoet aan jouw behoeften.

Ligging
bushalte op ca. 75 m, metrostation Lancaster Gate op ca. 300 m en winkels op ca. 1 km

Faciliteiten
gratis WiFi in openbare ruimte, gratis WiFi op de kamer, receptie, gratis kluisjes bij receptie, bagageruimte en lounge

Overige informatie
officiële classificatie: 2 sterren, onze classificatie: 2 sterren, het hoofdgebouw heeft een lift en voltage: 220 volt

Restaurants/Bars
ontbijtrestaurant en bar

USP's
Een kroon voor service, Uitzicht op Hyde Park, De metro op steenworpafstand, Eenvoudig maar goede prijs, Sfeervolle Engelse uitstraling en Vele artiesten gingen je voor

Lees meer