Weekend Londen vanaf Eindhoven

Weekendje Londen

Londen is vanaf Eindhoven Airport de bestemming bij uitstek om een weekendje te verblijven . Er gaan rond het weekend 3 vluchten per dag, de vliegtijd is kort en het aanbod in Londen is ronduit fantastisch te noemen. Er is een groot aanbod aan activiteiten, bezienswaardigheden en uitgaansgelegenheden om van te genieten. Er is zo veel te doen en te zien - tijdens een gemiddeld weekendje Londen is er nooit een saai moment.

Vlucht Londen - Eindhoven in het weekend

Rond het weekend is de verbinding met Londen vanaf Eindhoven uitstekend. Op vrijdag gaan er 3 vluchten vanaf Eindhoven naar Londen en op zondag gaan er 3 vluchten terug. Op zoek naar een iets langer weekend in Londen? Ook dat is geen enkel probleem. Zowel op donderdagavond vanaf Eindhoven als maandagochtend vanaf Londen vertrekken er ook vluchten waardoor het mogelijk is nog een extra dag aan het weekend toe te voegen.

Bezienswaardigheden Londen

Tijdens een weekend in Londen zijn er tal van bezienswaardigheden die de moeite waard zijn om te bezoeken. Bekijk een selectie van de meest bijzondere plekken in Londen om te bezoeken tijdens een verblijf in de Engelse hoofdstad.

Bezienswaardigheden in Londen

Hotel tijdens weekend in Londen

Tijdens een weekend in Londen is het handig een hotel of appartement in de buurt van het centrum te hebben. Hoewel de prijzen hier vaak hoger liggen, is het zonde als een groot deel van het weekend verloren gaat aan het reizen naar het centrum. In het centrum van de stad is het meest te doen, te zien en te beleven. Daarom is het aan te raden een hotel te boeken dat in het centrum of dicht tegen het centrum ligt.